Categorii produse

Tips & tricks: Economiseste eficient produsele de papetarie la birou

Scris de: Viamond in: Papetarie la data de: Comentariu: 0 Accesari: 651

Pentru ca articolele de papetarie joaca un rol asa important in optimizarea activitatii de birou, in acest articol iti impartasim cateva sfaturi care te vor ajuta sa folosesti eficient aceste consumabile.

De cate ori nu ai fost in situatia in care aveai nevoie sa expediezi rapid cateva documente, insa nu ai mai gasit plicuri? Sau poate ai ramas fara hartie A4 tocmai cand urma sa printezi ceva? Astfel de situatii neprevazute se intampla, mai ales atunci cand nu esti suficient de organizat. Produsele de papetarie isi gasesc utilitatea intr-un birou, iar din aceasta categorie fac parte hartia A4 in diverse formate, pentru scris sau printat, plicurile, notitele autoadezive si cuburile de hartie sau alte articole similare. Iar, pentru ca acestea fac parte din categoria consumabilelor, este indicat sa le folosim cu masura si sa ne refacem periodic stocurile.

Si, pentru ca articolele de papetarie joaca un rol asa important in optimizarea activitatii de birou, in acest articol iti impartasim cateva sfaturi care te vor ajuta sa folosesti eficient aceste consumabile.

Nu iti lua notite pe hartie A4

Inlocuieste obiceiul de a lua notite pe hartie A4 si alege pentru insemnari caiete office sau agende. Pe langa faptul ca detaliile importante pe care le notezi vor ramane intr-un singur loc si le poti gasi ori de cate ori ai nevoie de ele, hartia pentru copiator este un produs indispensabil la birou, de aceea trebuie folosita intr-un mod cat mai eficient. Aceste produse de papetarie sunt practice, te ajuta sa fii mai productiv si ordonat la birou. Alege-le pe cele care prezinta microperforatii de desprindere a filelor si separatoare. Astfel, cu siguranta vei reusi sa duci la bun sfarsit mai multe activitati decat de obicei.

Asadar, nu uita sa cumperi periodic hartie A4 de cea mai buna calitate, intr-o cantitate suficienta. Calitatea hartiei pentru copiator este foarte importanta, deoarece aceasta influenteaza claritatea printurilor. 

To-Do-List si notitele autoadezive

Acestea sunt printre cele mai "simpatice" produse de papetarie, care nu ar trebui sa lipseasca de pe biroul tau. Alege notite autoadezive colorate, care nu pot fi trecute cu vederea, si foloseste-le pe post de memo-uri, mesaje scurte sau pentru marcarea evenimentelor importante. In aceasta categorie, intra si cuburile de hartie pe care e bine sa le ai la indemana oricand, in caz ca ai nevoie sa notezi ceva rapid.

Alege plicurile de plastic 

In loc sa folosesti numai plicuri de hartie, opteaza si pentru cele din plastic, care s-au dovedit a fi mult mai practice si mai eficiente. Un astfel de produs de papetarie reprezinta o alternativa usoara si rapida de ambalare a documentelor care necesita o protectie impotriva deteriorarii externe. La Viamond, poti gasi o varietate de astfel de plicuri, precum: antisoc, cu capse, cu arici, cu adeziv, cu buton. Plicurile de plastic sunt ecologice, reciclabile si  disponibile in mai multe dimensiuni.

Organizeaza-ti biroul cu bibliorafturi

Scapa de hartiile inutile si sorteaza-le pe cele importante in bibliorafturi. Pastreaza pe birou numai ce ai cu adevarat nevoie. Aceste produse de papetarie reprezinta o investitie pe termen lung, absolut indispensabila pentru birou, care te ajuta ca toate documentele indosariate sa ramana intacte. Cu cat un biblioraft are mai multe inele, cu atat documentele sunt mai stabile si nu se vor misca sus-jos atunci cand sunt rasfoite. 

Poti cumpara produse de papetarie la cel mai bun raport calitate-pret, de pe Viamond.ro. De asemenea, vei beneficia de livrare rapida, bonusuri, vouchere si produse cadou.

Comentarii

Posteaza un comentariu